Super League 2: Στις 9 Σεπτεμβρίου η κλήρωση και η βράβευση των κορυφαίων

Super League 2: Στις 9 Σεπτεμβρίου η κλήρωση και η βράβευση των κορυφαίων

Την άλλη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα μάθει η ομάδα της Καλαμάτας το αγωνιστικό της πρόγραμμα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2024-2025, στο Holiday Inn Athens Airport Hotel.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περυσινό πρωτάθλημα ομάδες. Ειδικό βραβείο θα παραλάβει ο Αλέξανδρος Καλογέρης για το ρεκόρ συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
MVP SL2 2023-2024: Γιάννης Γιαννιώτας (Λεβαδειακός)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Κλέτον Περντρέου (ΑΕ Λάρισας)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2023-2024: Στέλιος Μαλεζάς (Μακεδονικός)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Αλμπέρτο Σιμόνι (Μακεδονικός)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
MVP SL2 2023-2024: Γιώργος Μάναλης (Χανιά)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2023-2024: Ιωάννης Γκέλιος (Ιωνικός)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2023-2024: Γιάννης Ταουσιάνης (Χανιά)

ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ: Γιάννης Λουκίνας (Καλλιθέα), Γιώργος Μάναλης

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, 2023-2024: Μάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣ Λάρισας).


Η Καλαμάτα πήρε τον νεαρό τερματοφύλακα Μάροβιτς
Έναν 20χρονο τερματοφύλακα από το Μαυροβούνιο, τον Ίβο Μάροβιτς, απέκτησε η ομάδα της Καλαμάτας.

Ο νεαρός έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, όμως συμμετέχει στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστόπουλος, έχει ιδία άποψη για τον Μάροβιτς, καθώς είχε την ευκαιρία να τον «δοκιμάσει» σε κάποιες προπονήσεις, κατά την περίοδο που η τοπική μας ομάδα έκανε την προετοιμασία της στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα, έχει …πλεόνασμα για τη θέση «1», καθώς αποκτήθηκε ο Κότσαρης και συνεχίζουν από πέρυσι οι Λαδάς και Μέντες (θα απουσιάσει τις επόμενες μέρες προκειμένου να συμμετάσχει στο Copa Africa, καθώς είναι διεθνής με την εθνική της Γουινέα Μπισάου).

Επιπλέον, οι «μελανόλευκοι» παραχώρησαν ως «δανεικούς» δύο νεαρούς, τους Τσιφτσή (Πάμισος) και Καραχάλιο (στον Ατρόμητο Παλαμά).