Συλλήψεις για ναρκωτικά και καλλιέργεια χασίς στη Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά και καλλιέργεια χασίς στη Μεσσηνία

Τρία άτομα συνελήφθησαν για ναρκωτικά στη Μεσσηνία την Τετάρτη. Για άλλη μια φορά συνελήφθη στον Αλμυρό Καλαμάτας ένας 60χρονος για κατοχή και καλλιέργεια χασίς.

Το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν έρευνα στο σπίτι του 60χρονου και βρήκαν να καλλιεργεί σε γλάστρες στο μπαλκόνι του 11 φυτά κάνναβης, ύψους έως 190 εκατοστά περίπου. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε φιαλίδιο που περιείχε 100 χιλιοστά του λίτρου μεθαδόνης.

Επίσης, ξημερώματα της Τρίτης στην εθνική οδό Καλαμάτας – Αθήνας, κοντά στα Αρφαρά, συνελήφθη ένας 29χρονος, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων για φθορές που του είχε προκαλέσει στην επιχείρηση.

Σε έλεγχο που του έκαναν κατά τη σύλληψή του αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος βρήκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,6 γραμμαρίων, καθώς και ένας σουγιάς. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας 30χρονος Βούλγαρος, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση γι’ αυτή την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
Β.Β.