Το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας επιστρέφει

Το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας επιστρέφει

Tο 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας 2024, ξεκινά τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Φέτος οι συμμετέχοντες είναι από την Ινδία, την Τσεχία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου θα παρακολουθήσουν και σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της Σχολής Σκηνοθεσίας του.

Η διοργάνωση για το 2024 θα ασχοληθεί και θα δουλέψει με τον κόσμου του Shakespeare και τα μαθήματα, διάρκειας τριών εβδομάδων, θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του KaDISS, σκηνοθέτης Andrew Visnevski.

Οι υπεύθυνοι του Θερινού Σχολείου Θεάτρου Καλαμάτας εκφράζουν τις από καρδιάς ευχαριστίες προς: τον Μέγα Χορηγό της φετινής διοργάνωσης, που είναι το Ίδρυμα Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια, τους χορηγούς, Μεσσηνιακή Αμφικτυονία και Επιμελητήριο Μεσσηνίας, για τη συνεχή υποστήριξή και πίστη τους από την πρώτη διοργάνωση του KaDISS, καθώς και στους υπόλοιπους συνεργάτες, τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας και το Ματαρόα.