«Ξάφρισε» την ταμειακή στα λίγα λεπτά που απουσίασε ο υπάλληλος

«Ξάφρισε» την ταμειακή στα λίγα λεπτά που απουσίασε ο υπάλληλος

Συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία την Τρίτη

Δεκαέξι άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη στη Μεσσηνία, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι και στους πέντε νομούς της περιφέρειας, σε 1.195 άτομα, εκ των οποίων τα 940 ήταν Έλληνες και τα 255 αλλοδαποί, καθώς και σε 817 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 90 άτομα, από τα οποία 67 Έλληνες και 23 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 44 άτομα.

Τέλος, βεβαιώθηκαν συνολικά 376 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις

Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, στη Μεσσήνη, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο έναν 20χρονο που οδηγούσε μοτοσικλέτα. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων, και ένας σουγιάς – «πεταλούδα», με μήκος λάμας 10 εκατοστών. Επίσης, στον Αγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών, συνελήφθη ένας 37χρονος, καθώς είχε στην κατοχή του 0,3 γραμμάρια ηρωίνης. Τέλος, στα Τσουκαλέικα συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις ένας 23χρονος, διότι κατείχε 1,3 γραμμάρια χασίς, κι άλλος ένας 23χρονος, με 4 γραμμάρια χασίς.

-Ένας 21χρονος για κλοπή και στέρηση δελτίου ταυτότητας. Την Δευτέρα το μεσημέρι στην Καλαμάτα,  ο 21χρονος Ρομά, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου, μπήκε σε επιχείρηση και πήρε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 200 ευρώ. Ωστόσο, η δράση του καταγράφηκε από σύστημα παρακολούθησης της επιχείρησης και προχθές συνελήφθη.

-Ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς διέθετε τρία κυνηγετικά όπλα με ληγμένες άδειες.

-Εννέα Έλληνες και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Της Βίκυς Βετουλάκη