Ανοιχτό Θέατρο: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Ανοιχτό Θέατρο: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Προσπάθησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, αλλά και φιλικά προς αυτήν Μέσα Ενημέρωσης, να μας πείσουν ότι η αναβολή της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του ακριβοπληρωμένου Ανοικτού Θεάτρου έγινε λόγω καιρικών συνθηκών!

Συνεργάτες του κυρίου δημάρχου χαρακτήρισαν τοξικούς όσους αντιλήφθηκαν ότι η αναβολή έγινε για να μην αποκαλυφθούν κακοτεχνίες και τεχνικές αστοχίες, που οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα εντός του θεάτρου!

Από το πρωί της Τρίτης συνεργεία βρίσκονταν στο σημείο της πλημμύρας στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου με κρουστικά κ.λπ. εργαλεία, προσπαθώντας πυρετωδώς να δημιουργήσουν φρεάτιο στο σημείο του προβλήματος, ώστε να λύσουν την κατασκευαστική ατέλεια που φανέρωσε η βροχή!

Λόγω της μεγάλης έκτασης του προβλήματος συνέχιζαν έως αργά για την αποκατάστασή του!

Αφού τη Δευτέρα δεν υπήρξε πρόβλημα, όπως μας “ενημερώνει” η Δημοτική Αρχή, γιατί την Τρίτη άρον άρον τα συνεργεία ξήλωναν κυβόλιθους και μπάλωναν κακοτεχνίες; Ένα θέατρο που κόστισε 2.000.000 ευρώ θα περίμενε κανείς να έχει ελεγχθεί πριν δοθεί προς χρήση! Δυστυχώς, όμως, όλα γίνονται πρόχειρα μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς!

Συμβουλή: περισσότερη δουλειά, λιγότερες φωτογραφίες!

Ο κοινοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά»
Διονύσης Αγάλος