Έκλεισε το ρόστερ η Καλαμάτα με Μόρσεϊ

Έκλεισε το ρόστερ η Καλαμάτα με Μόρσεϊ

Με μια ακόμη πρωτοκλασάτη προσθήκη ολοκληρώνονται τελικά οι φετινές μετεγγραφές της Καλαμάτας, η οποία συμφώνησε και είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τον Τζόναθαν Μόρσεϊ.

Πρόκειται για τον 26χρονο αριστερό εξτρέμ με σουηδικό διαβατήριο, διεθνή με την εθνική της Σιέρα Λεόνε, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο ρόστερ της ΑΕ Λεμεσού, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναιτωλικού (μάλιστα είχε νικηθεί πριν από δύο χρόνια από τον Ταΐρη στη διαδικασία των πέναλτι, στη μεγάλη πρόκριση της Καλαμάτας στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος).

Κανονικά Κυριακή στην Πάτρα για το Κύπελλο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα δεν συναινεί στο αίτημα της Παναχαϊκής να διεξαχθεί Δευτέρα ο μεταξύ τους αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος κι έτσι το ματς για τη γ’ φάση αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 15/9 στο γήπεδο της Αγυιάς.

Τέλος, η Super League 2 ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος. Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22/9 και η κανονική διάρκεια προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2025, με ενδιάμεσες (εορταστικές) διακοπές στις 29/12 και στις 5/1. Θα ακολουθήσει παύση δύο εβδομάδων χωρίς αγώνες στις 9 και 16 Φεβρουαρίου και τα πλέι οφ-πλέι άουτ θα αρχίσουν στις 23/2 με προγραμματισμό οι 8 αγωνιστικές να τελειώσουν στις 13 Απριλίου 2025, με την ανάδειξη των πρωταθλητών των δύο ομίλων και των 4 ομάδων που θα υποβιβαστούν.