Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ενημερωτική εκδήλωση για τη δυνατότητα απόκτησης αμερικανικού και ελληνικού απολυτηρίου

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Ενημερωτική εκδήλωση για τη δυνατότητα  απόκτησης αμερικανικού και ελληνικού απολυτηρίου

Ενημερωτική εκδήλωση για τη δυνατότητα απόκτησης του αμερικανικού και ελληνικού απολυτηρίου διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά αύριο Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις τους, η οποία απευθύνεται σε μαθητές και γονείς όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος του Columbia School, Χάρης Καλόφωνος, θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν τόσο το ελληνικό απολυτήριο Λυκείου, που αναγνωρίζεται πανελλαδικά, όσο και το αμερικανικό απολυτήριο, που ανοίγει διεθνείς προοπτικές για τους μαθητές.

Στην εκδήλωση, γονείς και μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα στάδια της διαδικασίας απόκτησης του αμερικανικού απολυτηρίου και να συμμετάσχουν σε συζήτηση όπου θα μπορούν να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα. Επιπλέον, μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν ατομικές συναντήσεις για όσους επιθυμούν περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Δήλωση συμμετοχής για την ενημέρωση της Πέμπτης στο link: https://forms.office.com/e/AQ7hm8cVWi?origin=lprLink, ενώ για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο link: Select a Date & Time – Calendly.