Ελεύθεροι με περιοριστικούς οι 4 για την κοκαΐνη και το χασίς

Ελεύθεροι με περιοριστικούς  οι 4 για την κοκαΐνη και το χασίς

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τρεις άνδρες και η μία γυναίκα που συνελήφθησαν την Παρασκευή για διακίνηση κοκαΐνης και χασίς.

Ο 23χρονος ιδιοκτήτης καφέ που κατηγορείται από την Αστυνομία ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Το ίδιο και η 18χρονη που ήταν μαζί του κατά την ώρα της σύλληψής του, αφέθηκε ελεύθερη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Με τους ίδιους όρους αφέθηκαν ελεύθεροι και ο 23χρονος με τον 56χρονο που κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν ως «βαποράκια» για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του πρώτου 23χρονου και της 18χρονης, Χάρης Μάραντος, μετά την απολογία τους στον ανακριτή και την αποφυλάκισή τους, δήλωσε: «Οι εντολείς μου είναι απόλυτα δικαιωμένοι από την έκβαση της ανακρίσεως και από το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο 23χρονος είχε την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή του αποκλειστικά για προσωπική του χρήση, ενώ η 18χρονη ουδεμία σχέση έχει με τον κόσμο των ναρκωτικών και κακώς, κατά την άποψή μου, πέρασε όλη αυτή την ψυχοφθόρα δοκιμασία».

Να σημειωθεί πως ο 23χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως όλα όσα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς δεν είναι ναρκωτικές ουσίες και θα αποδειχθεί από την ανάλυση στο Χημείο του Κράτους.
Β.Β.