Επίκεντρο οι αναπτυξιακές προοπτικές και υποδομές στη συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Περικλή Μαντά

Επίκεντρο οι αναπτυξιακές προοπτικές και υποδομές στη συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Περικλή Μαντά

Το βουλευτή Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία, Περικλή Μαντά, υποδέχθηκε προχθές στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τόσο το Νομό Μεσσηνίας όσο και ολόκληρη την Περιφέρεια.

Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, η βελτίωση των υποδομών, καθώς και η αποτελεσματικότερη διαχείριση των περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, όπως και η διαχείριση των υδάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία Περιφέρειας και κεντρικής διοίκησης, με στόχο την προώθηση στρατηγικών πρωτοβουλιών που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη και θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

ΕπίκςΗ δε συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τον περιφερειάρχη και το βουλευτή να δεσμεύονται για συνέχιση της συνεργασίας τους, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και να αξιοποιηθούν πλήρως οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Μεσσηνίας.