Επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας για Βασιλαντωνόπουλο

Επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας για Βασιλαντωνόπουλο

Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Πάμισο και σήμερα φιλικό στην Τρίπολη με Αστέρα Β’

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα παραταχθεί σήμερα στις 5.30 μ.μ. η Καλαμάτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία θα είναι αντίπαλος φέτος και  στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η απογευματινή αναμέτρηση θα είναι ένα δυνατό τεστ για τους «μελανόλευκους» το τελευταίο πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Ρέθυμνο, απέναντι στην Επισκοπή, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Είχε προηγηθεί το περασμένο Σάββατο το φιλικό με τον Πάμισο στο Στάδιο της Μεσσήνης. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες που τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, η Μαύρη Θύελλα έδειξε πρωτίστως με την εμφάνισή της και δευτερευόντως με το νικηφόρο 0-5 (Μορέιρα 14′ και 33′, Ξενιτίδης (50′) Κλ. Ντίσα 55’ αυτογκόλ και Ντιγκινί 68′), ότι διαθέτει ένα πλήρες σύνολο που παίζει ορθολογικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η τοπική μας ομάδα θα είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα, χωρίς να υποτιμάει το Κύπελλο, το οποίο είναι επίσης αγωνιστικός στόχος για την Καλαμάτα.

Τον αγώνα στη Μεσσήνη διαιτήτευσε ο Ηλίας Τσουλάκος, με βοηθούς τους Χρήστο Καραμπετσο, Δημήτρη Ταβουλαρέα.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Ηλίας Μουρούσιας): Τσιφτσής, Πλατάνας, Αναστασίου, Καλογερόπουλος, Λάγιος, Ντίσα, Αντεμάι, Μαθιόπουλος, Πετρουλάκης, Κλ. Ντίσα, Κόντο (Λέρα, Μπαμπά, Μακαρούνης, Αθανασόπουλος, Μπούνας, Μβουντούρα, Θεοδωρακόπουλος, Λεονάρντο).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Μέντες (Κότσαρης), Ουές, Στρούγγης, Τσελεπίδης, Πίρινεν, Βαλεριάνος, Μπακαγιόκο, Ριένστρα, Γρίβας, Μορέιρα, Μπαράλες. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Κότσαρης Στίκας, Μπακαγιόκο, ΤσελεπίδηςΧότζα, Ουμπέντα, Κατάλντι, Φρίμπονγκ, Ξενετίδης, Ντιγκινί, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι Λαδάς, Καστόρας.

Επίσημη ανακοίνωση για Βασιλαντωνόπουλο
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες και επισήμως την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου: Είναι 32 ετών (28/1/92), γεννημένος στο Αίγιο και αγωνίζεται σαν δεξιός οπισθοφύλακας. Έχει ύψος 1.80 και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Έχει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή και την σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα όπου έκανε 23 συμμετοχές. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ η οποία τον απέκτησε και την εξαετία 2015-2021 αγωνίστηκε 29 φορές σκοράροντας δύο φορές.

Στην διάρκεια της καριέρας του στην Ένωση πήγε δανεικός στην Λαμία και την Πολωνική Γκόρνικ Ζαμπρίτζε. Την σεζόν 2021-22 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο φορώντας την φανέλα του 22 φορές με ένα γκολ και την διετία 2022-2024 επέστρεψε στην Λαμία όπου έκανε 24 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε να ειναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.