Για την πρόκριση στο Ρέθυμνο η Καλαμάτα κόντρα στην Επισκοπή

Για την πρόκριση στο Ρέθυμνο η Καλαμάτα κόντρα στην Επισκοπή

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς θα δώσει αυτή την Κυριακή η ομάδα της Καλαμάτας. Στο πλαίσιο της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσει στις 4.30 μ.μ. στο Ρέθυμνο την Επισκοπή. Απέναντι στο κρητικό συγκρότημα, που αγωνίζεται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα, η νίκη-πρόκριση είναι το μοναδικό ζητούμενο για τη Μαύρη Θύελλα, η οποία έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σκόραρε ο Αλγκαρανάζ με την Εθνική Βολιβίας
Βασικός απόντας της Καλαμάτας από το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου στο γήπεδο της Επισκοπής θα είναι ο Καρμέλο Αλγκαρανάζ. Ο έμπειρος Βολιβιανός επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα, σκόραρε ένα από τα γκολ του 4-0 επί της Βενεζουέλας.

Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στη SL2
Στο …χέρι έχει πλέον η Καλαμάτα το πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως ανακοινώθηκε χθες από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α του ν. 2725/99, όπως ισχύει, στις ΠΑΕ Super League 2.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Ι.Γ.Σ.Σ., ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΠΑΕ Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019, ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965».