Γυρίσματα στην Πύλο για το σίριαλ «Η μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Γυρίσματα στην Πύλο για το σίριαλ «Η μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Στο κάστρο της Πύλου, με τη συμμετοχή πολλών Μεσσήνιων βοηθητικών ηθοποιών, οι περισσότεροι μέλη ερασιτεχνικών θεατρικών σχημάτων και παραδοσιακών συλλόγων, έγιναν τις προηγούμενες μέρες τηλεοπτικά γυρίσματα.

Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για ντόπιους και επισκέπτες και η περιέργεια…άναψε, βλέποντας γνωστούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και τα μέλη των συνεργείων να πίνουν τον καφέ τους στην πλατεία της Πύλου.

Όπως μάθαμε, οι σκηνές που κινηματογραφήθηκαν αφορούσαν στο νέο σίριαλ μυθοπλασίας του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, «Η μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», το οποίο αποκαλύπτει την προϊστορία της αγαπημένης σειράς «Η Μάγισσα». Και τα δύο σίριαλ έχουν επίκεντρο τη Μάνη, με το prequel που θα ακολουθήσει να αναφέρεται στην Ενετοκρατία των αρχών του 18ου αιώνα, με εντυπωσιακά κοστούμια εποχής και, φυσικά, έντονο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των γεγονότων.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και η Καλαματιανή Γιούλικα Σκαφιδά και πολλοί άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως ο Ηλίας Μελέτης, η Μαρία Κίτσου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Χ.Ε.