Η νέα παραμυθένια παράσταση «Αλαντίν» έρχεται στη Μεσσηνία

Η νέα παραμυθένια παράσταση  «Αλαντίν» έρχεται στη Μεσσηνία

Η νέα παραγωγή από το Ρέον Θέατρο, με δημιουργό την καλλιτέχνη Ξανθή Ταβουλαρέα (γνωστή ως artista Xanthie), “Αλαντίν”, θα περιοδεύσει σε σχολεία και πολιτιστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τον Ιούνιο του 2024, ενώ ειδικότερα στη Μεσσηνία θα βρίσκεται 21-24 Οκτωβρίου.

Ο “Αλαντίν” δεν είναι απλώς μια παραμυθένια αφήγηση, αλλά μια εικαστική performance που ζωντανεύει μέσα από μοναδικές κούκλες, κατασκευασμένες ειδικά για τους χαρακτήρες της ιστορίας. Κάθε κούκλα είναι δημιουργημένη με φροντίδα και λεπτομέρεια, προκειμένου να αλληλεπιδράσει με το κοινό και να προσφέρει μια ζωντανή, διαδραστική εμπειρία στα παιδιά και τους θεατές.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και συνδυάζει τη μαγεία των παραμυθιών με τη δύναμη της διαδραστικής τέχνης, προσκαλώντας τα να γίνουν μέρος της ιστορίας του Αλαντίν και να ανακαλύψουν τα διδάγματά της για τη φιλία, τη γενναιότητα και την αλληλεγγύη.

Κλείσιμο παραστάσεων
Να σημειωθεί πως τα σχολεία και οι πολιτιστικοί χώροι που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν την παράσταση μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ρέον Θέατρο ή την Ξανθή Ταβουλαρέα για να κλείσουν ημερομηνία και ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6989406898 ή email στο xtavoularea@gmail.com.