Η ΠΑΕ Καλαματα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μουστακόπουλου

Η ΠΑΕ Καλαματα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μουστακόπουλου

Πρωταθλήτρια στο μετεγγραφικό στίβο αναδεικνύεται η ομάδα της Καλαμάτας, η οποία έκανε χθες την έκπληξη με έναν ακόμη πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι» απέκτησαν τον έμπειρο μέσο, Γιώργο Μουστακόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην πρωταθλήτρια Καλλιθέα. Το ρόστερ της Μαύρης Θύελλας αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με την τυπική ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 26χρονου εξτρέμ Τζόναθαν Μόρσεϊ.

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος υπέγραψε για 1 χρόνο και η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Είναι 26 χρονών (13/8/98) με ύψος 1,77 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Νίκη Προαστίου και έγινε ευρύτερα γνωστός από την παρουσία του στην ομάδα της Παναχαϊκής όπου την τετραετία 2017-2021 είχε 73 συμμετοχές.

Τη διετία 2021-2023 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ 3 φορές με σημαντικότερη στιγμή το γκολ που πέτυχε στον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά (3-0) στην OPAP Arena. Την ίδια περίοδο έκανε 30 συμμετοχές στην ΑΕΚ Β.

Το Γενάρη του 2023 παραχωρήθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου έκανε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα της Athens Καλλιθέα 27 φορές και πέτυχε 1 γκολ και την βοήθησε να ανέβει στην Super League.

Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε να ειναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».