Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό της Καλαμάτας στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β’

Ισόπαλο χωρίς γκολ το φιλικό της Καλαμάτας στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β’

Το πρώτο φιλικό που δεν κέρδισε και δεν σκόραρε ήταν το χθεσινό στην Τρίπολη για την Καλαμάτα. Οι «μελανόλευκοι» έμειναν στο 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κόντρα στη Β’ ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία θα είναι αντίπαλος και στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το μεσσηνιακό συγκρότημα ήταν ανώτερο, αλλά δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους για να πετύχει κάποιο γκολ, απέναντι στη νεανική αρκαδική ομάδα, που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επαγγελματίες στον Αστέρα Τρίπολης είναι τρεις Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές. Βασικοί αγωνίστηκαν οι Δημήτρης Λάσκαρης και Γιώργος Κωστέας (είχαν τα προηγούμενα χρόνια και συμμετοχές με την α’ ομάδα), ενώ ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα ο Γιώργος Καραγλάνης.

Στα καθαρά αγωνιστικά της χθεσινής φιλικής συνάντησης, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχασε μοναδικό ευκαιρία για το 0-1 όταν στο 54’ ο Παμλίδης εκτέλεσε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Ξενιτίδης σε χέρι Γρομητσάρη. Δύο ακόμη σημαντικές στιγμές κατέγραψαν οι παίκτες της Καλαμάτας στο α’ ημίχρονο. Ειδικότερα, στο 10ο λεπτό έπειτα από ωραία σέντρα του Μορέιρα, ο Γρίβας από κοντά πλάσρε άουτ. Στο 30’ και πάλι ο Γρίβας σούταρε από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή, αλλά και πάλι ο νεαρός παίκτης ήταν άστοχος.

ASTERAS B’ AKTOR (Στάικος Βεργέτης): Αρχοντακάκης, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουσάι, Κάρδαρης, Σαμπάιο, Μπουλούλης, Ντέτερ, Κετού, Κωστέας, Οκό, ενώ έπαιξαν και οι: Καραγλάνης, Ρουμελιώτης, Κεδίκογλου, Μπατζώνης, Τουρκοχωρίτης, Τουρούκης, Νούλας, Κάλα, Παπαδημητρίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης (32’ Λαδάς), Πίρινεν, Τσελεπίδης, Στρούγγης, Βαλεριάνος, Ουές, Ριέστρα, Κατάλντι, Μορέιρα, Μπαράλες, Γρίβας. Η ενδεκάδα του β’ ημιχρόνου: Λαδάς (60΄ Μέντες), Χότζα, Κωνσταντινόπουλος, Στίγκας, Αναστασόπουλος, Μπακαγιόκο, Ουμπέντα, Ξενιτίδης, Ντικινί, Φρίμπονγκ, Παμλίδης.

Χωρίς Αλγκαρανάζ και Ματέους στην Κρήτη
Το χθεσινό φιλικό στην Τρίπολη ήταν το τελευταίο τεστ για την Καλαμάτα πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, η Μαύρη Θύελλα θα ταξιδέψει το Σάββατο αεροπορικώς για την Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο την Επισκοπή για το Κύπελλο Ελλάδος. Η συνάντηση έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. και στις τάξεις της Καλαμάτας υπάρχει προβληματισμός για την ιδιαίτερη έδρα της κρητικής ομάδας, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα.

Για αυτό το παιχνίδι ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Καρμέλο Αλγκαρανάζ, ο οποίος απουσιάζει στη Βολιβία, συμμετέχοντες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χώρας του, καθώς είναι διεθνής. Ωστόσο, αναμένεται να ενσωματωθεί με την τοπική μας ομάδα στα τέλης της άλλης εβδομάδας. Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Ματέους, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα.

Φωτο: toprotoselido.gr