Kalamata Tennis Garden: Άλμα στην παγκόσμια κατάταξη για τη Μαργαρίτη

Kalamata Tennis Garden: Άλμα στην παγκόσμια κατάταξη για τη Μαργαρίτη

Η 14χρονη αθλήτρια του Kalamata Tennis Garden, Δανάη Μαργαρίτη, διέπρεψε για άλλη μία φορά, κατακτώντας την 1η θέση στα διπλά με την Αγγελίνα Γκλαβά, στο διεθνές τουρνουά αντισφαίρισης της Tennis Europe στην Κόρινθο. Στα μονά η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά κατέκτησε την 3η θέση, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στο διεθνές της Χαλκίδας (1η & 3η).

«Συμμετέχοντας με διακρίσεις και στα τέσσερα τουρνουά της Διεθνούς Ομοσπονδίας επί ελληνικού εδάφους, η αθλήτρια μας έκανε άλμα 250 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το νο300, που θα της επιτρέπει να συμμετέχει πιο εύκολα στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο προπονητής της και ιδρυτής του Kalamata Tennis Garden, Χρήστος Χριστόπουλος, συνεχίζοντας με την πικρή παρατήρηση ότι «εάν υπήρχε η δυνατότητα παροχής οικονομικής στήριξης, η Δανάη θα ήταν ήδη πολύ ψηλότερα στην κατάταξη και το έχει αποδείξει».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Kalamata Tennis Garden είναι το Πανελλαδικό τουρνουά Ε3 για αγόρια και κορίτσια έως 16 ετών, που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη.