Με Μόρσεϊ και Αλγκαρανάζ η Καλαμάτα στα Χανιά

Με Μόρσεϊ και Αλγκαρανάζ η Καλαμάτα στα Χανιά

Βάζοντας μια έντονη διαχωριστή γραμμή ανάμεσα στο Κύπελλο Ελλάδος και το τη Super League 2, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, η ομάδα της Καλαμάτας είναι καταδικασμένη να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της στο πρωτάθλημα.

Την προσεχή Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στα Χανιά η τοπική μας ομάδα έχει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή και θα χρειαστεί να ανταποκριθεί και στην πολύπλευρη πίεση στην ουσία και για να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς, μπαίνοντας από την αρχή σε θέση οδηγού στο Νότιο Όμιλο.

Το ευχάριστο είναι ότι στη φαρέτρα της Μαύρης Θύελλας προστίθενται για την αναμέτρηση στην Κρήτη οι Αλγκαρανάζ και Μόρσεϊ (ο δεύτερος αποκτήθηκε τη Δευτέρα, ενώ ο πρώτος είναι διεθνής με τη Βολιβία και συμμετείχε σε αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής του).

Παρ΄ότι ο χρόνος που είχαν για να «δεθούν» με την υπόλοιπη ομάδα είναι πολύ μικρός, είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά και μάλιστα στο κομμάτι της επίθεσης, όπου έδειξε να υστερεί η Καλαμάτα στα επίσημα και ανεπίσημα παιχνίδια που προηγήθηκαν (ουσιαστικά αυτό πλήρωσε στην Πάτρα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Παναχαϊκή).