Με στόχο το 2×2 η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα τον Παναργειακό

Με στόχο το 2×2 η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα τον Παναργειακό

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Καλαμάτα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναργειακό.
Η αναμέτρηση είναι για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 και θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο της Παραλίας, με ώρα έναρξης τις 4.30 μ.μ.

Μετά το 3ποντο στα Χανιά, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το 2×2, απέναντι στους «νεοφώτιστους» της κατηγορίας.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, ενώ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αναμένεται να ενισχύσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι, «ζεσταμένοι» από την εντυπωσιακή ανατροπή στην Κρήτη και τις αγωνιστικές υποσχέσεις του β’ ημιχρόνου.

Το «παρών» στο γήπεδο θα δώσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στα πάτρια από την Αμερική όπου διαμένει μόνιμα.

Όπως έχει ανακοινωθεί η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί  σήμερα και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την καθορισμένη έναρξη.
Για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο του Σταδίου, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν το εισιτήριό τους όσο πιο έγκαιρα γίνεται αναφέρει η ΠΑΕ.
Υπάρχει επιλογή για ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω του: https://bit.ly/3XDpPZD.

Νότιος Όμιλος
2η αγωνιστική
ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη 2-2

Πανιώνιος-Κισσαμιακός 1-0

Παναχαϊκή-Αστέρας Τρίπολης Β’ 1-0

Αιγάλεω-Κηφισιά 0-0

Δευτέρα 30/9, 4.30 μ.μ.
Καλαμάτα-Παναργειακός (monobala.gr)

Αναστόπουλος: Να καταθέτουμε ψυχή όπως με τα Χανιά
Ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας για μια ακόμη φορά στο Metropolis 95,5 ανέφερε σε δηλώσεις του για το νικηφόρο ξεκίνημα στην Κρήτη και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League 2: «Όχι απλά κερδίσαμε, αλλά συνδυάσαμε τη νίκη μας με ουσία και θέαμα που είναι το ζητούμενο. Βέβαια, αν διαλέξουμε ένα από τα δύο κρατάμε την ουσία. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι Πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι που ξεκινήσαμε την χρονιά με διπλό. Το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, μην ξεχνάμε ότι έχουμε και πλέι οφ. Η πρώτη αγωνιστική δεν είναι δείγμα, απλά παίρνεις ψυχολογία.

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση φτιάξαμε μια ομάδα ολοκαίνουργια μετά την περσινή αποτυχία μας σε όλους τους τομείς. Κάναμε μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρα και νέα παιδιά με φιλοδοξίες. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε κάθε Κυριακή να καταθέτουμε την ψυχή μας στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάναμε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στα Χανιά. Αρκετοί μας έχουν χρίσει φαβορί για την άνοδο, όμως και πέρυσι λέγαμε τα ίδια φέρνοντας παίκτες …αεροδρομίου και είδατε που καταλήξαμε. Αν διαβάσετε το βιογραφικό μου θα χρειαστείτε μία εβδομάδα, το θέμα είναι μπορώ να παίξω; Τα βιογραφικά δείχνουν κάτι, αλλά δεν αρκούν. Ο Νότιος όμιλος είναι πιο δύσκολος από το Βόρειο.

Οι ομάδες θέλουν χρόνο και το μήνα Σεπτέμβριο δεν μπορείς να συνδυάσεις θέαμα και αποτέλεσμα. Στο μήνα που διανύουμε το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη γιατί αυτή σε κρατάει ψηλά και σου δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις».