Με θετικό πρόσημο για την εστίαση η 10η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Με θετικό πρόσημο για  την εστίαση η 10η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας

Το «ασφυκτικό» κλίμα περιόρισε τo «κάτι παραπάνω» από τις αγορές του κόσμου

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η 10η Λευκή Νύχτα, η οποία ουσιαστικά σηματοδότησε και τη λήξη των θερινών εκπτώσεων.

Σε ένα κλίμα εορταστικό, μιας και όλα τα τοπικά καταστήματα και οι αλυσίδες συμμετείχαν στο θεσμό, ντόπιοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα καταστήματα και να απολαύσουν μουσικές και χορευτικά δρώμενα που είχαν στηθεί σε διάφορα σημεία. Επίκεντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ήταν η συναυλία των “The Speakeasies Swing Band” στην κεντρική πλατεία, η οποία αποτέλεσε μια εντελώς διαφορετική πρόταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στο κομμάτι των αγορών, αρκετά σφιχτό φάνηκε να είναι το κλίμα, καθώς η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κάθε άλλο παρά ευνοϊκή είναι για «το κάτι παραπάνω». Έτσι, αποδείχθηκε ότι το μεγαλύτερο όφελος της βραδιάς είχε η εστίαση της Καλαμάτας, καθώς μπορεί ο κόσμος να μην ψώνισε στο βαθμό που το έκανε κάποτε, παρόλα αυτά συνόδευσε την έξοδό του σε κάποιο από τα τοπικά καφέ, μπαρ, σουβλατζίδικα ή εστιατόρια.

Χρ.Μ.