Νίκη-πρόκριση για Καλαμάτα στο Ρέθυμνο

Νίκη-πρόκριση για Καλαμάτα στο Ρέθυμνο

Χάρις στο γκολ που σημείωσε στο 24’ ο Παμλίδης με πέναλτι (το κέρδισε ο Χάγκαν σε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Αργυρό), η Καλαμάτα πήρε σήμερα το απόγευμα τη νίκη-πρόκριση με 0-1 επί της Επισκοπής.

Η αναμέτρηση ήταν για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και φιλοξενήθηκε στην έδρα της κρητικής ομάδας στο Ρέθυμνο. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα η Μαύρη Θύελλα δυσκολεύτηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, σημαδεύοντας δύο φορές τα δοκάρια της αντιπάλου (στο 20’ με τον Ντιγκινί και στο 30’ με τον Μορέιρα).

Επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα της Καλαμάτας στο θεσμό θα είναι στην Πάτρα η Παναχαϊκή (οι Αχαιοί πήραν την πρόκριση το Σάββατο στην παράταση με 4-1 στο γήπεδο του Αλμυρού, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από ένα ισόπαλο με 1-1 90λεπτο). Οι αγώνες της γ’ φάσης θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15/9.


ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Ψωρογιάννης, Λουμπόγια, Αργυρός, Κριμιανιώτης, Χουρδάκης, Ρούμπι 85’ (Φώτος), Αθανασιάδης, Σιδηρόπουλος (64’ Αροσβίλι), Πεκίνι (52’ Λαζίδης), Κουκούλης (52’ Κουσούλης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Κότσαρης, Κωνσταντινόπουλος, Ουές, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Ξενιτίδης (58’ Ριένστρα), Αναστασόπουλος (85’ Βαλεριάνος), Μορέιρα, Χάγκαν, Παμλίδης (85’ Ουμπέντα), Ντιγκινί (64’ Γρίβας).


H φωτό είναι από το athlitiko.gr