Ο νομός μας και η Τυροκομική Μεσσήνης – Αφοί Γ. Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ είχαν την τιμητική τους στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «ΠΟΠ Μαγειρική», που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη (προβάλλεται καθημερινά στις 2.00 μ.μ.).
Ο σεφ και παρουσιαστής Ανδρέας Λαγός μαγείρεψε νιόκι με σφέλα Μεσσηνίας και φρέσκια σάλτσα ντομάτας, έχοντας παράλληλα καλεσμένο τον Έλληνα πρωταθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Παναγιώτη Γκιώνη.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια ακόμη σημαντική προβολή των εξαιρετικών τυριών της βραβευμένης εταιρείας από τη Μεσσήνη και, κατ’ επέκταση, των μεσσηνιακών προϊόντων και, μάλιστα, διπλά χρήσιμη, καθώς διευρύνεται η φαντασία στην αξιοποίησή τους με πρωτότυπους τρόπους.