Ο Απόλλωνας ξεκίνησε προετοιμασία με εμπιστοσύνη στα «δικά της παιδιά»

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε προετοιμασία με εμπιστοσύνη στα «δικά της παιδιά»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα ετοιμάζεται να λάβει για τέταρτη φορά μέρος στην Pre League, όμως πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει, ενώ το ρόστερ είναι ριζικά διαφοροποιημένο.

Αλλαγή υπάρχει και στην τεχνική ηγεσία με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο να αναβαθμίζεται σε επικεφαλής προπονητής, ενώ στο πλευρό του συνεχίζει ο Κώστας Κουτράκης, ως βοηθός-γυμναστής.

Το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν σε ρόλο τιμ μάνατζερ ο Παναγιώτης Χανδρινός και η Άλκηστις Δεμπεγιώτη ως στατιστικολόγος, κι αυτοί σταθεροί συνεργάτες της καλαματιανής ομάδας.

Στο αγωνιστικό τμήμα των γυναικών συνεχίζουν από πέρυσι μόνο τρεις παίκτριες οι Άννα Μαυροειδή, Δώρα Ευθυμιοπούλου και Σεμπρεβίβα Κάκκα. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός, με αρκετές παίκτριες να είναι ηλικίας 12 έως 16 ετών προερχόμενες από την ακαδημία του συλλόγου και με δυνατότητες να διεκδικήσουν θέση στη βασική 6άδα. Ο λόγος για τις Φωτεινή Λαδά, Ναυσικά Κοτσαρίνη, Σμαραγδινή Τσουμελέα, Μαρία Χριστοπούλου, Εβελίνα Μπεκιάρη, Βασιλική Δρούγα, Κλειώ Θεοδωροπούλου. Οι υπεύθυνοι του καλαματιανού συλλόγου έχουν δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες και στα αναπτυξιακά τμήματα και την περασμένη σαιζόν η επιβράβευση ήρθε με την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Πελοποννήσου από τις Παγκορασίδες Κ16.

Με μετεγγραφή έχουν αποκτηθεί οι Γκαμπριέλα Λεντιόσεκ, Λισαβέτα Τσαμπάι, Κατερίνα Ρεντούμη και Φωτεινή Βουλγαράκη, ενώ γίνεται προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας με 2-3 παίκτριες ακόμη έως τις 9 Σεπτεμβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται η τρέχουσα μετεγγραφική περίοδος.

Χθες στο Κλειστό της Παραλίας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα, παρουσία όλων των διαθέσιμων παικτριών, του βασικού προπονητικού τιμ, των παραγόντων που είναι κοντά στο τμήμα και πιο συγκεκριμένα της Βίκυς Καραμπάτσου, του Ηλία Σπηλιώτη, της Ματίνας Σωτηράκου, της Βάνιας Γιαλλελή, ενώ απουσίαζε για λόγους υγείας ο Παύλος Χριστόπουλος. Επίσης, στο γήπεδο παρατάχθηκαν κορίτσια της δυναμικής ακαδημίας βόλεϊ του Απόλλωνα, μαζί με τον προπονητή τους, Άρι Μακρόπουλο.