Ο Μιλτιάδης πήρε βαθμό μέσα στο Πλωμάρι

Ο Μιλτιάδης πήρε βαθμό μέσα στο Πλωμάρι

Ο Αιγέας Πλωμαρίου μετά από έναν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια αγώνα, έμεινε στο 0-0 με την ομάδα του Μιλτιάδη.

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, η ομάδα του Πλωμαρίου ήρθε ισόπαλη, κόντρα σε μια ομάδα που παρουσίασε καλά στοιχεία σε όλες τις γραμμές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στο γήπεδο, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 6ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Θώδη, ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά στη κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, του σουτ που επιχείρησε ο Ψάνης πέρασε πάνω από την εστία του Κωνσταντκόπουλου. Στο 15ο λεπτό, ο Αθανασόπουλος με γυριστή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζαχαρή. Μετά το 20λεπτο, ο Αιγέας μετέφερε το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή. Στο 21′ μετά από κάθετη πάσα του Σεκού, ο Σαρίκης δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αιγέας έφτασε μια ανάσα από το 1-0 με πρωταγωνιστή ξανά τον Σαρίκη, καθώς μετά από σέντρα του Ντούμου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.  Καλή στιγμή στο μισάωρο και από τον Θανάση Πρωτούλη, ωστόσο δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης έγινε ανοιχτό παιχνίδι. Ο Αιγέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι επιθετικές του ενέργειες σταμάτησαν πάνω στους υψηλόσωμους αμυντικούς του Μιλτιάδη, ενώ και κάποια μακρινά σουτ δεν βρήκαν στόχο. Καλύτερη στιγμή για τον Αιγέα, ένα σουτ του Παράσχου Πρωτούλη από πλεονεκτική θέση, όμως και σε αυτή την περίπτωση, οι αντίπαλοι παίκτες απομάκρυναν σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας ο Θανάσης Πρωτούλης.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τον Αιγέα στο πρωτάθλημα, ενώ για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Μιλτιάδης έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία. 

Οι συνθέσεις:

Αιγέας Πλωμαρίου (Γαβαλάς): Ζαχαρής, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης(75’Μπαλωμένος), Καλαμπόκας, Πρωτούλης Θ., Τζανουλίνος, Ψάνης, Sekou(90’Χρυσάφης), Ντούμος(46′ Πρωτούλης Π.), Μιχαλάκης(63’Γ. Βελούτσος), Μάγκας

ΑΟ Μιλτιάδης (Φασουλής): Κωνσταντακόπoυλος, Καντούστης, Γκεβόρι, Καπετανάκης, Θώδης, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Παϊτέρης(90’Τζιόλας), Οποκού, Γεωργιόπουλος(55’Παπαδόπουλος), Χάμος

sportlesvos.gr