Πάμισος Μεσσήνης -Μουρούσιας: Θα είμαστε κι εμείς μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα

Πάμισος Μεσσήνης -Μουρούσιας: Θα είμαστε κι εμείς μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν οι ομάδες της Α’ Μεσσηνίας, έχοντας μπροστά τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο και εν συνεχεία για το πρωτάθλημα. Ο Ηλίας Μουρούσιας ανέλαβε φέτος τον Πάμισο Μεσσήνης, σε μια καμπή του ιστορικού συλλόγου, αλλά έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Μιλώντας στο «Θ» ανέφερε σχετικά: «Η ομάδα έχει περάσει σε μια μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, στην ουσία έχει φτιαχτεί από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται χρόνος, υπομονή και πολλή δουλειά για να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα αντιπροσωπεύει την ιστορία και την δυναμική του συλλόγου.

Η συνεργασία μου μέχρι στιγμής με τη διοίκηση και την επιτροπή μεταγραφών είναι άψογη και έχουμε καταφέρει να φέρουμε στην ομάδα αξιόλογους παίκτες και ταλαντούχους μικρούς που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Επίσης, θα αξιοποιήσουμε και κάποιους νεαρούς που έχουν βγει από τα “φυτώρια” της ομάδας και έχουν πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία. Το ρόστερ αυτή την στιγμή απαριθμεί 26 άτομα και αν γίνει κάποια προσθήκη ακόμα αυτή θα πρέπει να είναι μια πολύ καλή και ιδιαίτερη περίπτωση…».

Αναφερόμενος στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν ο κ. Μουρούσιας ανέφερε: «είναι καταρχήν να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα που θα παίζει όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με την νοοτροπία του νικητή. Από εκεί και πέρα είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι άλλο γιατί, όπως ξέρετε, δυο ομάδες έχουν θέσει στόχο το πρωτάθλημα και έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα για αυτό το σκοπό, όμως και εμείς θα είμαστε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα».

Για την πρόκριση και στο Κύπελλο
Ο Ηλίας Μουρούσιας δεν «μασάει τα λόγια» μιλώντας για την πρεμιέρα της ομάδας του, την Κυριακή στον Κάμπο κόντρα στην ΑΕ Μάνης, για το Κύπελλο Μεσσηνίας:

«Παίζουμε με μια ομάδα που παραδοσιακά πηγαίνει ψηλά στο θεσμό, μια ομάδα που επίσης έχει ποιοτικό ρόστερ και έμπειρο, όποτε θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εμείς όμως προετοιμαζόμαστε για αυτό και πάμε στον αγώνα με στόχο την πρόκριση.

«Ήρθε η ώρα η Καλαμάτα να πετύχει την άνοδο»
Ο Ηλίας Μουρούσιας συνεργάστηκε με την ομάδα της Καλαμάτας για αρκετά χρόνια και σε διάφορα πόστα, ενώ πρόσφατα την αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ως προπονητής του Παμίσου. Κληθείς να σχολιάσει τη φετινή Μαύρη Θύελλα ο Μελιγαλαίος τεχνικός ανέφερε:

«Για την ομάδα της Καλαμάτας, πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να πετύχει το μεγάλο στόχο. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ σε όλες τις γραμμές, πολύ πιο ποιοτικό από τις προηγούμενες δυο χρονιές, τουλάχιστον.

Ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και έμπρακτα αποδεικνύει ότι δεν τα παρατάει. Επίσης, πιστεύω, ότι ο κ. Αναστόπουλος είναι ένας άνθρωπος με υψηλή προσωπικότητα, τον σέβονται όλοι στον χώρο, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και την κατηγορία και εγώ προσωπικά πιστεύω παρά πολύ στις ικανότητές του ως προπονητή.

Είμαι σίγουρος ότι χτίζεται μια ομάδα που θα ξέρει τι θα ζητάει μέσα στο γήπεδο…  Εύχομαι τα καλύτερα στην Μαύρη θύελλα και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί Πρωτάθλημα και άνοδο !

Ιδιαίτερη χαρά για την προώθηση των νεαρών της Καλαμάτας
Τέλος, ο Ηλίας Μουρούσιας, αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και δικαιωμένος για την απόφαση της διοίκησης της Καλαμάτας να κάνει επαγγελματίες τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19. Μάλιστα ως υπεύθυνος της ακαδημίας είχε εισηγηθεί στην τελική έκθεσή του να γίνει επαγγελματίας ο Χότζα, παρ’ ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν ακόμη μόλις 15 χρόνων!

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος για κάθε παιδί που γίνεται επαγγελματίας. Τα συγκεκριμένα παιδιά το άξιζαν και ιδιαίτερα για τον Χόντζα όλοι έβλεπαν το ταλέντο του θα έλεγα, δεν ήμουν μόνο εγώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον η ομάδα έχει σκεφτεί τον κατάλληλο τρόπο ανάδειξης και αξιοποίησης των ταλέντων της» καταλήγει ο Ηλίας Μουρούσιας.