ΠΑΠΕΛ: Παράταση αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου» μέχρι 20 Σεπτεμβρίου

ΠΑΠΕΛ: Παράταση αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου» μέχρι 20 Σεπτεμβρίου

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου λόγω του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος.

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα, διοργανώνει για 6η χρονιά το εν λόγω ΠΜΣ και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη είκοσι θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, με την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου, αλλά και των τροφίμων γενικότερα, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση για την παραγωγή και την τεχνολογία της επιτραπέζιας ελιάς, του ελαιόλαδου, αλλά και των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Το ΠΜΣ, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αναπτύσσεται σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, με συνδυασμό εξ αποστάσεως και δια ζώσης εκπαίδευσης και οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, προσφέροντας ενενήντα (90) ECTS κατά τα διεθνή πρότυπα. 

Περισσότερες πληροφορίες:  2721045268 (καθημερινά 9.00 π.μ.-2.00 μ.μ.) και https://tqo.uop.gr/