Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου: Έγκριση πρακτικών για ανάδειξη αναδόχου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής

Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου: Έγκριση πρακτικών για ανάδειξη αναδόχου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη συνέχιση του συστήματος μεταφοράς μαθητών και την εκτέλεση έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής προχθές, σύμφωνα με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη, Χρήστο Λαμπρόπουλο.

Εκτός από τα έργα υποδομών, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και σε άλλες στρατηγικές δράσεις για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Ένα από τα βασικότερα θέματα ήταν η έγκριση των πρακτικών για την ανάδειξη αναδόχου στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όπως επισημάνθηκε, ο τουρισμός αποτελεί άμεση προτεραιότητα, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και την αύξηση των εσόδων από τον τουριστικό τομέα, που παραμένουν χαμηλότερα από το αναμενόμενο για την περιοχή.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν δύο διαγωνισμοί για τη συνοδεία δράσεων που σχετίζονται με το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), μια πρωτοβουλία που ενισχύει σημαντικά τους πολίτες που έχουν ανάγκη.