«Πίσσα στις ελιές, στουρνάρι μες στην πόλη»…

«Πίσσα στις ελιές,  στουρνάρι μες στην πόλη»…

Δυσάρεστα εξεπλάγησαν χθες το πρωί κάτοικοι της Κυπαρισσίας και δη περίοικοι της οδού Λαμπροπούλου, αντικρίζοντας συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας να «επιχειρούν» να κλείσουν λακκούβες με… στουρνάρι!

Στο συγκεκριμένο σημείο της Λαμπροπούλου (σ.σ. είναι μονόδρομος μπροστά από 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και δρόμος εξόδου από το νοσοκομείο προς τον εθνικό δρόμο), στη συμβολή της με τον κεντρικότερο δρόμο, την Ελ. Βενιζέλου, για το οποίο κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει σχετικά στο «Θ» κατόπιν καταγγελιών κατοίκων, υπάρχουν επί δυόμισι περίπου χρόνια λακκούβες που προκλήθηκαν από επεμβάσεις Δήμου και ΔΕΥΑΤ.

Σύμφωνα με κατοίκους, επί μήνες ήταν «χύμα» οι λακκούβες. Έπειτα από διαμαρτυρίες ο Δήμος έριξε σε κάποιες κοκκινόχωμα και αργότερα σε άλλες χαλίκια με λίγο από τσιμέντο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αναγκάζοντάς τους να κλείσουν μόνοι τους με φτυάρια κάποιες από αυτές. Ωστόσο, το πρόβλημα συνεχίστηκε.

Με τη βροχόπτωση τις προηγούμενες μέρες, όπως είναι φυσικό, το χώμα «έφυγε» και οι λακκούβες έγιναν «ορύγματα».

Χθες, λοιπόν, περί τις 10.00 το πρωί, συνεργεία του Δήμου έριξαν στις λακκούβες… στουρνάρι.

Κάτοικοι που μας ενημέρωσαν, έλεγαν με αγανάκτηση πως «η Δημοτική Αρχή ρίχνει πίσσα στις ελιές και στουρνάρι μες στην πόλη. Με μια βροχή θα φύγει πάλι και ξανά τα ίδια χάλια. Σημειώστε ότι από εδώ θα περνάει όλη η κίνηση τώρα με το πανηγύρι…».
Η.Γ.