Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΜΕΤΑΞΥ των Κοινοτήτων Λαχανάδος και Φοινικούντος επεκράτει μέγας ερεθισμός κατόπιν της εκδοθείσης την 4ην τρέχοντος  μηνός αποφάσεως της επιτροπής του καθορισμού των ορίων την οποίαν αμφότεραι αι κοινότητες θεωρούν ως παραβλάπτουσαν τα συμφέροντά των. 

Η Κοινότης Λαχανάδος δια ψηφίσματός της παρακαλεί την Νομαρχίαν και το επί των Εσωτερικών Υπουργείον να μη εγκρίνωσιν την απόφασιν της Επιτροπής, διότι εν εναντία περιπτώσει οι κάτοικοι είναι διατεθειμένοι να μη ανεχώσι την εφαρμογήν μιας άδικου απόφασης.

-ΠΡΟΧΘΕΣ περί την 7.30 μ.μ. ο στρατιώτης Κωνσταντίνος Δ. Μπαξεβανάκης του ενταύθα Συντάγματος επιβαίνων του τροχιοδρομικού οχήματος το οποίον κατήρχετο της οδού Φαρρών επεχείρησε να κατέλθη παρά το στρατιωτικόν νοσοκομείον του οχήματος ευρισκομένου εν κινήσει. Ούτος παρεσύρθη υπό του κατ’ εκείνην την στιγμήν κατερχομένου υπ’ αριθμ. 17445 αυτοκινήτου της συγκοινωνίας και ετραυματίσθη ελαφρώς εις την κεφαλήν. Ο σωφέρ Δημ. Ν. Οικονομάκος συνελήφθη αμέσως, καθ’ α δε απεδείχθη δεν ήτο αυτός υπαίτιος του τραυματισμού, δια τούτο παραπεμφείς εις τον Εισαγγελέα αφέθη ελεύθερος.

-Ο δεκαπενταετής Γεώργιος Στρατικόπουλος μεταβάς εις τον παρά την θέσιν «Μύλος» του ορίου Καλογερεσίου ποταμόν, όπως κολυμβήση παρεσύρθη υπό των υδάτων και επνίγη.