Σήμερα στη Μικρομάνη ο 1ος Σπανίδειος αγώνας δρόμου

Σήμερα στη Μικρομάνη ο 1ος Σπανίδειος αγώνας δρόμου

Ο Σύλλογος Απανταχού Μικρομανιατών, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνει σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου τον 1ο Σπανίδειο αγώνα δρόμου 10 χλμ..

Η διαδρομή είναι επίπεδη και η εκκίνηση θα δοθεί στις 18: 30 από Μετόχι Μονής Μεγίστης Λαύρας με κατεύθυνση τα Ρωμαϊκά λουτρά και επιστροφή για τον τερματισμό στην πλατεία Μικρομάνης.

Παράλληλα θα διεξαχθεί παιδικός αγώνας 1 χλμ (εκκίνηση στις 18:40), στον οποίο  δικαίωμα συμμέτοχης  έχουν τα παιδιά και γονείς.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του ναυάρχου Αθανάσιου Σπανίδη, ο οποίος καταγόταν από τη Μικρομάνη.

Στη διαδρομή των 10χλμ  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι το 2008 ή και νωρίτερα (≥16 ετών), ενώ για μικρότερους των 16 ετών η εγγραφή θα γίνεται από τον γονέα/κηδεμόνα.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο WWW.MIKROMANI-MESSINIAS.GR και στη πλατεία από τις 17:00 μέχρι τις 18:15 την ημέρα του αγώνα και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικητές και νικήτριες  του αγώνα.
Σε όλους όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο  και t-shirt

Για την κάλυψη της διαδρομής  τίθεται χρονικός περιορισμός 1 ώρα και 45 λεπτά  για τον αγώνα δρόμου10χλμ.  Μετά από αυτό το χρονικό όριο, οι δρομείς που θα συνεχίζουν την προσπάθεια τους θα συνεχίζουν με δική τους ευθύνη. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Σταματόπουλος Γιάννης 6992915493

ΣYΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟYΜΕΝΩΝ ΜΕΣΣHΝΗΣ
Δρομική αρχή της νέας χρονιάς από τη Μικρομάνη
Ύστερα από τη διακοπή των δραστηριοτήτων του λόγω του Καλοκαιριού, ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης, ξεκινά τις δραστηριότητες του για την νέα αθλητική χρονιά αυτή την Κυριακή 8/9/2024.
Πιο συγκεκριμένα, η αρχή θα γίνει από την Μικρομάνη και τον 1ο ΣΠΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 10χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Μικρομανέων προς τιμή του Ναυάρχου Σπανίδη.

Όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι του ΣΑΜ, η συνάντηση των μελών του συλλόγου που θέλουν να συμμετάσχουν στον ΣΠΑΝΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ τρέχοντας ή βαδίζοντας θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο πάρκινγκ της Κεντρικής Πλατείας Μεσσήνης. Παράλληλα, καλούν όσους διαθέτουν Ι.Χ. να περάσουν από το πάρκινγκ για να διευκολύνουν την μεταφορά μελών που δεν έχουν μεταφορικό μέσο.