Στο Παμπελοποννησιακό την Κυριακή ο αγώνας Παναχαϊκή-Καλαμάτα

Στο Παμπελοποννησιακό την Κυριακή ο αγώνας Παναχαϊκή-Καλαμάτα

Όπως αναμενόταν μετά την απροθυμία της Καλαμάτας να συναινέσει στο αίτημα της Παναχαϊκής για μεταφορά του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο Ελλάδος τη Δευτέρα, η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή. Μόνο που το ματς θα φιλοξενηθεί, όχι στο γήπεδο της Αγυιάς, αλλά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, λόγω της φιλοξενίας συναυλίας στην έδρα της Παναχαϊκής την προηγούμενη μέρα, με ώρα έναρξης τις 4 το απόγευμα.

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε χθες και τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις προσεχείς συναντήσεις για τη γ’ φάση του Κυπέλλου. Στην αναμέτρηση Παναχαϊκή-Καλαμάτα ορίστηκε 3άδα από την Αργολίδα με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαγεωργόπουλο και βοηθούς τους Νικόλαο Μαυροκορδόπουλο και Νικόλαο Μακρή, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γεώργιος Κωνσταντίνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Η προετοιμασία της Καλαμάτας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον προπονητή, Νίκο Αναστόπουλο, να έχει στο μυαλό του τόσο το επικείμενο ματς Κυπέλλου, όσο και την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 που περιλαμβάνει δοκιμασία στην Κρήτη, κόντρα στα Χανιά στις 22/9.

Τέλος, τη Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα της Καλαμάτας ο Τζόναθαν Μόρσεϊ, ο 27χρονος εξτρέμ από τη Σιέρα Λεόνε (είναι γεννημένος στη Σουηδία και διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο), ο οποίος προστέθηκε στο φετινό ρόστερ της Μαύρης Θύελλας και αναμένεται να βρίσκεται στη Μεσσηνία την Κυριακή.

Η μεσσηνιακή ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Τάτο
Τυπικό τέλος δόθηκε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας της Καλαμάτας με τον επί σειρά ετών αρχηγό της, τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σαιζόν με τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου μάλιστα είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, Περικλής Αμανατίδης, αλλά και μετεγγράφηκε φέτος ο Καλαματιανός επιθετικός, Μιχάλης Μπαστακός.

Σε ανακοίνωσή της η μεσσηνιακή ΠΑΕ «ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα Τάτο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Την τριετία (2021-2024) φόρεσε την φανέλα της Μαύρης Θύελλας 60 φορές και πέτυχε 11 γκολ. Διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος που έδειχνε στους αγώνες και ήταν αρχηγός και στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Ένας ποδοσφαιριστής που αγάπησε την ομάδα μας και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους μας. Ο Πρόεδρος μας κ.Πρασσάς, τα μέλη της Διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του ευχόμαστε να είναι υγιής και ότι το καλύτερο στην περαιτέρω καριέρα του».