Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στον πεζόδρομο της Αριστομένους από Επιτροπή Αλληλεγγύης Σωματείων Κατά των Πλειστηριασμών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στον πεζόδρομο της Αριστομένους από Επιτροπή Αλληλεγγύης Σωματείων Κατά των Πλειστηριασμών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, έξω από την Alpha Bank, προγραμματίζει η επιτροπή αλληλεγγύης των σωματείων της πόλης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Όπως κάνουν γνωστό: «Συμπολίτης μας, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, κινδυνεύει να χάσει το πατρικό του σπίτι στην οδό Γλαύκου. Σε μια περιοχή, μάλιστα, που το 2016 είχαμε ανθρώπινα θύματα και σοβαρές καταστροφές στο σύνολο των κατοικιών από τις πλημμύρες, λόγω και της έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, παρά τις υποσχέσεις. Η επιτροπή αλληλεγγύης των σωματείων της πόλης ενάντια στους πλειστηριασμούς απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες μας, να δώσουν αγωνιστικό παρών στην κινητοποίηση! Κανένας μόνος του απέναντι στα κοράκια!

Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε σε όσους κινδυνεύουν να ξεσπιτωθούν από τα κοράκια των τραπεζών, να έλθουν έγκαιρα σε επικοινωνία με τα σωματεία, για να τους σταματήσουμε. Παράλληλα, να λειτουργήσει και η αλληλεγγύη της γειτονιάς, που πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, για την έγκαιρη ενημέρωση.

Η εμπειρία από τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις πανελλαδικά, αλλά και στο νομό μας, είναι θετική. Εκατοντάδες πλειστηριασμοί και εξώσεις έχουν ακυρωθεί. Αυτή η εμπειρία αποδεικνύει πως η λαϊκή πάλη είναι το μόνο αποτελεσματικό μέσο για να σωθούν τα σπίτια του λαού.

Προσοχή! Την ίδια ώρα διάφοροι δικομανείς αγύρτες, συνδεδεμένοι με δικηγορικά κ.λπ. ύποπτα γραφεία (πατώντας πάνω στον πόνο και την αγωνία), πουλάνε ψεύτικες προσδοκίες με το αζημίωτο και συμβάλλουν να χάνονται τα σπίτια χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση.

Κανένας μόνος του, με αγωνιστική αλληλεγγύη καλούμαστε να σώσουμε τα σπίτια μας από τα κοράκια των τραπεζών.

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, που μπαίνει απέναντι στις πολιτικές και στους νομούς του κέρδους. Απέναντι στα κέρδη τους βάζουμε τις ζωές μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

•Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Μεσσηνίας: Παναγιώτης Κουφαλάκος, 6972006221.

•Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Μεσσηνίας: Παναγιώτης Καράμπελας, 6977673306.

•Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας: Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, 6989748890.

•Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Ν. Μεσσηνίας: Άρης Κομπότης, 6974669526».