Συλλήψεις στην Καλαμάτα για κατοχή ναρκωτικών – Χειροπέδες για χασίς και ηρωίνη

Συλλήψεις στην Καλαμάτα  για κατοχή ναρκωτικών – Χειροπέδες για χασίς και ηρωίνη

Επτά άτομα συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Καλαμάτας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι δε αστυνομικοί κατέσχεσαν μικρές ποσότητες χασίς, αλλά και ηρωίνης.

Συλλήψεις
Αρχικά στην περιοχή της Βέργας του Δήμου Καλαμάτας αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο έναν 23χρονο. Όπως διαπιστώθηκε, κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 1,3 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Το Σάββατο το απόγευμα στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη ένας 60χρονος, γιατί σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 10,7 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης βάρους 1,9 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν.

Το ίδιο απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν δύο 20χρονοι, γιατί κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 2,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα, και πάλι στην Καλαμάτα, αστυνομικοί της ίδιας ομάδας συνέλαβαν έναν 54χρονο, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμάτα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο έναν 45χρονο και στην κατοχή του βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 0,6 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, το απόγευμα της Κυριακής, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 23χρονος για κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί στην κατοχή του βρήκαν δύο μικροποσότητες ηρωίνης βάρους 0,6 και 0,4 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό δισκίο και υπολείμματα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Για όλες τις υποθέσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.