Συμμετοχή της Καλαμάτας για τη νέα περιφερειακή στρατηγική στον τουρισμό

Συμμετοχή της Καλαμάτας για τη  νέα περιφερειακή στρατηγική στον τουρισμό

Κατά την προχθεσινή συνάντηση στην Τρίπολη

Στην ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους του τουρισμού που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπό τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό προχθές στην Τρίπολη,  παρευρέθη, εκπροσωπώντας τον Δήμο Καλαμάτας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Λαζαρίδης.

Η συνάντηση είχε ως βασικό στόχο την παρουσίαση της νέας στρατηγικής προσέγγισης και των δράσεων της Περιφέρειας για τον τουρισμό, ενώ ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε από την πλευρά του στο Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Προβολής που διαμορφώνει ο Δήμος Καλαμάτας για την ολιστική ανάδειξη της περιοχής.

Βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών, χρονική επέκταση της τουριστικής σεζόν με υψηλής καλλιτεχνικής αξίας εκδηλώσεις και σπουδαία αθλητικά γεγονότα κατά τη διάρκεια του έτους, στοχευμένη προβολή, συμμετοχή σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι μερικές από τις πτυχές του στρατηγικού σχεδίου του Δήμου Καλαμάτας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση της επισκεψιμότητας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και συνολικά του Δήμου.