Τριάντα ένα άτομα με χειροπέδες σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Τριάντα ένα άτομα με χειροπέδες σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Τριάντα ένα άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Μεσσηνία, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε όλους τους νομούς σε 1.222 άτομα, εκ των οποίων τα 1.028 ήταν Έλληνες και 194 αλλοδαποί, καθώς και σε 792 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 108 άτομα, από τα οποία 81 ήταν Έλληνες και 27 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 78 άτομα.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 252 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις στη Μεσσηνία
Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν:

-Επτά άτομα για ναρκωτικά και συγκεκριμένα: Στην Καλαμάτα ένας 42χρονος διότι κατείχε δύο ναρκωτικά δισκία. Στα Φιλιατρά ένας 44χρονος διότι κατείχε 6,86 γραμμάρια χασίς. Στα Αρφαρά ένας 57χρονος γιατί κατείχε 3,8 γραμμάρια ηρωίνης και τρία ναρκωτικά δισκία. Τέλος, στην Καλαμάτα συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, ένας  16χρονος, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος, διότι από κοινού κατείχαν ένα τσιγαριλίκι. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, ένας 60χρονος, μια 46χρονη, μια 42χρονη και ένας 53χρονος, για παραμέληση της εποπτείας τους.

-Τρεις Γερμανοί και συγκεκριμένα ένας 65χρονος, ένας 54χρονος και ένας 55χρονος για παράνομη κατασκήνωση στην Ελαία του Δήμου Τριφυλίας.

-Έντεκα άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Της Βίκυς Βετουλάκη