Άμεσα επισκευαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

Άμεσα επισκευαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος ευχαριστεί Σαμαρά και Γιάνναρη

Άμεσα θα αρχίσει να εκτελείται το έργο «Επισκευαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσιο- Λύκειο Γαργαλιάνων», όπως ενημέρωσε τηλεφωνικά ο διευθύνων σύμβουλος της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.», Θανάσης Γιάνναρης, το δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Άκη Κατρίτση «Τριφυλία Ενωμένοι», Βασίλη Αγγελόπουλο.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2023, όντας πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Γαργαλιάνων και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, ο κ. Αγγελόπουλος επισκέφθηκε το διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε., Αθανάσιο Γιάνναρη, ο οποίος μαζί με το γενικό διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Έργων ΣΔΙΤ, Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, τον ενημέρωσαν για εξασφάλιση χρηματοδότησης για επισκευή – συντήρηση των κτηρίων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων από την ΚΤΥΠ Α.Ε., με καθοριστική συμβολή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Έπειτα από την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε από τον κ. Γιάνναρη, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε σχετικά με την έναρξη των επισκευαστικών παρεμβάσεων στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαργαλιάνων: «Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα τηλεφωνικά από το συμπατριώτη μας διευθύνοντα σύμβουλο της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», Αθανάσιο Γιάνναρη, ότι το σημαντικό έργο “Επισκευαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων” θα αρχίσει να εκτελείται άμεσα.

Τον ευχαριστώ και πάλι για το ιδιαίτερο και συνεχές ενδιαφέρον του για την όσο τον δυνατόν ταχύτερη υλοποίησή του, πράγμα που γνωρίζω από σχετικές αλλεπάλληλες επικοινωνίες.

Όπως ευχαριστώ και τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, και μεθοδευμένη δρομολόγηση του έργου, καθώς και τη σημαντική χρηματοδότησή του».

Του Ηλία Γιαννόπουλου