Αστυνομική επιχείρηση με 19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Αστυνομική επιχείρηση  με 19 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 926 άτομα, εκ των οποίων 754 ήταν ημεδαποί και 172 αλλοδαποί, καθώς και σε 676 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 83 άτομα, από τα οποία 59 ήταν ημεδαποί και 24 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 42 άτομα.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, δύο ημεδαποί για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο ημεδαποί για στέρηση δελτίου ταυτότητας, εκ των οποίων ο ένας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έξι ημεδαποί και τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και, τέλος, ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά 200 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν στη Μεσσηνία τρία κυνηγετικά όπλα.
Π.Μπ.