Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Τριφυλίας ο Αλέκος Κουτρουμπής

Ειδικός συνεργάτης του  δημάρχου Τριφυλίας ο Αλέκος Κουτρουμπής

Ο τέως αντιδήμαρχος Τριφυλίας, Αλέξανδρος (Αλέκος) Κουτρουμπής του Ηλία, προσλαμβάνεται ως ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη.

Στην απόφαση με αριθμό 2308/2024 και ημερομηνία 03/10/2024 του κ. Λεβεντάκη, που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: 9ΓΩ4ΩΗΕ-7ΩΜ, αναγράφεται:

«Αποφασίζουμε: Προσλαμβάνουμε τον Κουτρουμπή Αλέξανδρο του Ηλία, ως ειδικό συνεργάτη (απόφοιτο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), για την επικουρία του δημάρχου σε θέματα που άπτονται του Γραφείου Δημάρχου.

Το αντικείμενο των καθηκόντων που θα ασκεί θα είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, στο δήμαρχο σε θέματα του Γραφείου του. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών». Θυμίζεται πως ο κ. Κουτρουμπής στις δημοτικές εκλογές του 2023 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αετού με το συνδυασμό του επανεκλεγέντος δημάρχου. Ωστόσο, με διαπιστωτική πράξη του γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Δημητρίου Κατσαρού, στις 19 Ιανουαρίου 2024, αποφασίστηκε η αυτοδίκαιη έκπτωσή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν.4804/2021.
Η.Γ.