Με ηλεκτρονικά εισιτήρια η είσοδος στο «Σεραφείδειο» για τον αγώνα της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β’

Με ηλεκτρονικά εισιτήρια η είσοδος στο «Σεραφείδειο» για τον αγώνα της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β’

Για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ Β’ ετοιμάζεται η ομάδα της Καλαμάτας. Στόχος για τους «μελανόλευκους» είναι η επιστροφή στις νίκες και η παρουσία ενός σημαντικού αριθμού φιλάθλων σίγουρα θα ενίσχυε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, υπάρχει δυνατότητα οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας να παρακολουθήσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/10 (ώρα έναρξης 12 μ.) με μεμονωμένη προσέλευση (και όχι οργανωμένη μαζική εκδρομή) και με την προϋπόθεση ότι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Ειδικότερα, η «ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ Β στο Σεραφείδειον στα Σπάτα, μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και εφόσον έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html».

Συλλυπητήρια για τον Τζορτζ Μπάλντοκ
Συγκλονισμένος είναι όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος από τον ξαφνικό χαμό του 31χρονου διεθνή Ελληνοβρετανού αμυντικού Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Αθήνα προχθές το βράδυ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών «εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Η 9η Οκτωβρίου του 2024 πέρασε πια στην ιστορία ως μία ημέρα θλίψης και πόνου και όλοι μας αισθανόμαστε φτωχότεροι. Ενα πελώριο γιατί παραμένει αναπάντητο… Τόσο, μα τόσο άδικο…». Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις είναι αμέτρητες από ομοσπονδίες, σωματεία και φορείς, με την ΠΑΕ Καλαμάτα, να συμπάσχει στο απροσδόκητο δράμα προσθέτοντας τη δική της συμπαράσταση:  

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Εθνικής μας ομάδας, του Παναθηναϊκού και τους οικείους του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης για τη ρίψη μπουκαλιών
Χωρίς φιλάθλους είναι αναγκασμένη να υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης Β’ η ομάδα της Ηλιούπολης για την 4η αγωνιστική της Super League 2 (ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 μ.μ.). Η ΔΕΑΒ επέβαλε αυτή την ποινή στους γηπεδούχους για ρίψη ενός μπουκαλιού γεμάτου με νερό στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με την υπ’ αριθμ. 28/2024 Πράξη της επέβαλε, σε βάρος της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, την διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε

Εθνική διοργάνωση, αναφορικά με παράβαση, ήτοι για ρίψη αντικειμένου (πλαστικό μπουκάλι πλήρες ύδατος) από φιλάθλους της, προς του διαιτητές του αγώνα, πρόσφορου να προκαλέσει σε αυτούς σωματική βλάβη, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που διεξήχθη στις 7-10-2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, για την διοργάνωση της SUPERLEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανάλογη κατηγορία έχει παραπεμφθεί και η Καλαμάτα που αφορά στον αγώνα με τον Παναργειακό. Η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί σήμερα και στην ΠΑΕ ελπίζουν ότι οι επιμέρους διαφορές των δύο συμβάντων, μπορούν να οδηγήσουν σε απαλλαγή την τοπική μας ομάδα.