Μην ξεχάσουν, τουλάχιστον, τις ράμπες στην Ψαρών

Μην ξεχάσουν, τουλάχιστον, τις ράμπες στην Ψαρών

Η ανάπλαση της οδού Ψαρών σιγά σιγά ολοκληρώνεται και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι προχώρησε με γρήγορους ρυθμούς, αν και υπήρξαν υποδομές που θα έπρεπε να γίνουν παράλληλα, αλλά η μελέτη προφανώς δεν προέβλεπε. Όπως η υπογειοποίηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ και η δημιουργία δικτύου ομβρίων, προκειμένου να κατασκευαστούν φρεάτια και να μην καταλήγουν τα νερά στη Μακεδονίας. Δυστυχώς, όμως, ο συγχρονισμός παρεμβάσεων είναι κάτι σπάνιο για τέτοια έργα, οπότε ας μη μας κάνει εντύπωση σε μερικά χρόνια να σπάνε πάλι την Ψαρών για να γίνουν υποδομές που η μελέτη δεν περιλάμβανε.

Η αρχή, μάλιστα, έγινε πριν καν τελειώσει το έργο, όταν σε κομμάτι που ο εργολάβος είχε ολοκληρώσει ο ΔΕΔΔΗΕ «θυμήθηκε» να κάνει παρέμβαση και έτσι έσπασε μέρος του.
Τα παραπάνω θα φανούν στην πορεία όταν και αν θα γίνουν…

Εμείς απλά να επαναλάβουμε τώρα που βλέπουμε ότι οι εργασίες είναι στο τέλος της οδού Ψαρών, ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν ράμπες προς την οδό Μακεδονίας, ειδικά στην πλευρά του σχολείου, όπου υπάρχει διάβαση και τη διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες άτομα, ακόμα και σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Π.Μπ.