Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης στην τεχνική ηγεσία του Μιλτιάδη

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης στην τεχνική ηγεσία του Μιλτιάδη

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, είναι ο νέος προπονητής του πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης της τριφυλιακής ομάδας για συνεργασία.

Ο έμπειρος τεχνικός (μεταξύ άλλων έχει καθίσει στον πάγκο του ΑΟ Νέας Αρτάκης, της Ζακύνθου, του Διαγόρα Ρόδου, της Κορίνθου, του Αστέρα Μαγούλας, της ΑΕ Ερμιονίδας, του Παναρκαδικού, του Τηλυκράτη Λευκάδας, της Λευκίμμης, του Νέστου Χρυσούπολης, του Ορφέα Ελευθερούπολης) θα καθοδηγήσει το Μιλτιάδη στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ενώ υπάρχουν υποχρεώσεις και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Μεσσηνίας.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με την ΑΕΡ Αφάντου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο.

Ως γνωστόν ο αγώνας Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας – Ομόνοιας για το Κύπελλο Μεσσηνίας, που αρχικά είχε οριστεί να γίνει σήμερα, αναβλήθηκε. Να αναφέρουμε δε ότι με τον Μιχάλη Φασουλή από το τεχνικό τιμ του Μιλτιάδη αποχώρησε και ο Αλέκος Τσατάς (αμφότεροι είχαν σημαντική συμβολή στο εξαιρετικό ξεκίνημα του πρωταθλητή Μεσσηνίας στον Μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής).

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, για τη συμφωνία με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, αναφέρει τα εξής:

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο προπονητή κ. Δημήτρη Μαγκαφινη.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν καταξιωμένο επαγγελματία που έχει διατελέσει προπονητής σε ισχυρούς συλλόγους όπως η Ζάκυνθος, Νέα Αρτάκη, Παναρκαδικό, Τηλυκράτη και άλλους.

Τον καλωσορίζουμε με τις ευχές να επιτεύξει τους στόχους της ομάδας μας”.