Ο Μέγας από την Πιερία «σφυρίζει» το ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα

Ο Μέγας από την Πιερία «σφυρίζει» το ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Μέγας, από την Πιερία ορίστηκε στην προσεχή αναμέτρηση της Καλαμάτας με την ΑΕΚ Β’ που θα φιλοξενηθεί στο «Σεραφείδειο», το βοηθητικό γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα.

Η συνάντηση είναι για την 4η αγωνιστική της Super League 2 (Νότιος Όμιλος) και έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι (θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον ΣΚΑΪ).

Η ΑΕΚ Β’ προέρχεται από ήττα 4-2 από τη φιλόδοξη Κηφισιά και έχει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, ενώ στις νίκες στοχεύει να επανέλθει η Καλαμάτα μετά την πρώτη απώλεια βαθμών που γνώρισε στο Αιγάλεω (1-1). Ο προπονητής της τοπικής μας ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον Αλγκαρανάζ, ο οποίος συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής Βολιβίας (αναμένεται να επιστρέψει την άλλη Παρασκευή). Εκτός «μάχης» είναι και ο Μόρσεϊ, καθώς αποχώρισε τραυματίας από το ματς στο Αιγάλεω και προβλέπεται να επανέλθει στη δράση από Δευτέρα. Μάλιστα είχε δεχθεί κι αυτός κλήση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, τη Σιέρα Λεόνε, όμως δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 13-14/10 στο πλαίσιο του Νοτίου Ομίλου έχουν ως εξής:

Κυριακή 13 Οκτωβρίου
12:00 ΑΕΚ Β-Καλαμάτα
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας), Βοηθοί: Ζούλης (Αχαΐας) – Ανδριανός (Αχαΐας), 4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας), Παρατηρητής: Βρακάς (Ευβοίας).

15:00 Χανιά-Παναργειακός
Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς), Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου) – Βισκαδούρος (Ηρακλείου), 4ος διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας), Παρατηρητής: Τριανταφύλλου (Χανίων).

15:00 Ηλιούπολη-Αστέρας Τρίπολης Β’
Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων), Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) – Μακρής (Αργολίδας), 4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Παρατηρητής: Νενεκουμής (Αργολίδας).

16:00 Παναχαϊκή-Κηφισιά
Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης), Βοηθοί: Πλάκας (Δυτικής Αττικής) – Σούζας (Ανατολικής Αττικής), 4ος διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Παρατηρητής: Πουλημάς (Κέρκυρας).

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
16:30 Πανιώνιος-Αιγάλεω
Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Βοηθοί: Πριόνας (Ευβοίας) – Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος διαιτητής: Στάμος (Ηλείας), Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιώς).