Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ εις θέσιν Βετσάδες της Θουρίας ηυτοκτόνησε δια δικάννου εμπροσθογεμούς όπλου ο Αθανάσιος Γ. Μπιτσάνης εντός του αγροκτήματός του πάσχων εκ νευρασθενείας, χωρίς να γίνη αντιληπτός υπό της πλησίον του ευρισκομένης συζύγου του.

-ΠΡΟΧΘΕΣ ο Ιωάννης Αρ. Σουλιμάς ή Μπούρας, ποιμήν και κάτοικος Αρφαρών, εις τον παρά την θέσιν «Συρρόκα» αγρόν της Χριστίνας συζύγου Π. Αγγελή, κατόπιν φιλονικίας, δια μικρού πελέκεως ετραυμάτισε ταύτην κάτωθι του αριστερού οφθαλμού. Ο δράστης συνελήφθη εν τη πλατεία Αρφαρών την επομένην.

-ΠΡΟΧΘΕΣ ο Φώτιος Φωτάκης, σιδηρουργός, εισελθών δια της ανοικτής θύρας εις την παρά την συνοικίαν Νησάκι οικίαν του Θεοδ. Γκούρου αφήρεσεν εκ τινός κωμού και μιας βαλίτσας ένα σταυρόν γυναικείον αξίας δραχμών 500, εν δακτυλίδιον αξίας διακοσίων δραχμών και 2.000 δραχμάς εις διάφορα χαρτονομίσματα. Ο δράστης συνελήφθη και παρεδόθη εις τον Εισαγγελέα. Τα κλοπιμαία παρά τας προσπαθείας της Αστυνομίας δεν ανευρέθησαν.

-ΣΥΝΕΛΘΟΥΣΑ χθες το εσπέρας η επί των διατιμήσεων επιτροπή εκανόνισε την τιμήν του λευκού άρτου προς δραχμάς 7,70 και του πιτυρούχου προς 6.30 κατ’ οκάν. Η ισχύς άρχεται από σήμερον.