Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΡΟΧΘΕΣ Κυριακήν και περί ώραν 10ην νυκτερινήν αιματηρόν δράμα εξετυλίχθη εις την γείτονα Μεσσήνην έχον την άμεσον αφορμή εις αισθηματικούς λόγους. Το γεγονός έλαβε χώραν υπό τας ακολούθους συνθήκας. Η εκ Μεσσήνης νεαρά  Βασιλική θυγάτηρ Λυκ. Αλευρά συνδεομένη από καιρού αισθηματικώς  μετά του ομοχωρίου της Διον. Σκορδάκη, απώλεσε ως αύτη ισχυρίζεται την τιμήν της, ακολούθως την εγκατέλειψεν αρνηθείς να νομιμοποιήση τας μετ’ αυτής παρανόμους σχέσεις.

ΠΡΟΧΘΕΣ η Αλευρά βαρέως φέρουσα την προσβολήν απεφάσισε να εκδικηθή. Πράγματι δε, οπλισθείσα δια περιστρόφου, κατόρθωσε να εισέλθη λάθρα εντός της οικίας του διαφθορέως της και εκρύβη εις την θύραν, αναμένουσα την έλευσιν τούτου ίνα πραγματοποιήση την εκδίκησίν της. Ούτως δε εις μίαν στιγμήν καθ’ ην ο Σκορδάκης εξήρχετο της οικίας και κατήρχετο την κλίμακα, η Αλευρά εξαγαγούσα το περίστροφν επυροβόλησε κατ’ αυτού τετράκις. Εκ των σφαιρών αι τρεις ηστόχησαν, η μία εύρε τον ερωμένον της εις τον δεξιόν βραχίονα. 

Η Αλευρά μετά την πράξιν της συλληφθείσα ωδηγήθη εις το αστυνομικόν τμήμα απ’ όπου μετά της σχηματισθείσης δικογραφίας απεστάλη εις τον Εισαγγελέα. Ανακρινομένη αύτη είπεν ότι όχι μόνον δεν μετανοεί δια την πράξιν της, αλλά και λυπείται διότι  δεν κατόρθωσε να τον φονεύση. Ελπίζει όμως είπε να αποπερατώση την εκδίκησίν της εις το μέλλον! Η κατάστασις του τραυματισθέντος δεν εμπνέει σοβαράς ανησυχίας.