Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΕΙΣ το χωρίον Άνθεια της Θουρίας, ο Ιωάννης Τσελίκος, φέρων τεραστίων διαστάσεων μάχαιραν, εισήλθεν εντός της οικίας της μητρός του με αγρίας διαθέσεις κατ’ αυτής και της αδελφής του. Γενόμενος όμως εγκαίρως αντιληπτός εξήλθον αύται εκ της αντιθέτου θύρας διωκόμεναι παρ’ αυτού.

ΕΙΣ τας φωνάς των γυναικών προσέδραμον τινές οι οποίοι κατόρθωσαν δια της επεμβάσεώς των να διαφυλάξουν τας γυναίκας κλείσαντες αυτάς εις γειτονικήν οικίαν. Ο δράστης ειδών τους προσερχομένους χωροφύλακας ετράπη εις φυγήν διωκόμενος δε υπ’ αυτών συνελήφθη εις την μεταξύ Ανδανείας και Θουρίας δημοσίαν οδόν.

-Ο εκ Λαδικού κασιτερωτής Γεώργιος Ευστ. Κουλουμπουρδός μετήλθε βία ακατανόμαστον πράξιν επί του επταετούς Γεωργίου Δ. Τσούγκρη, κατοίκου Ανεμοχωρίου, επωφελούμενος της ευκαιρίας της εις Πύργον απουσίας του πατρός του. Ο σάτυρος αυτό μετά την πράξιν του εξηφανίσθη.

-ΑΠΟ της 18ης τρέχοντος ήρχισεν η έκθεσις γυναικείων πίλων της δος Μαρίας Εϊπίδου (πλατεία Υπαπαντής) με πλουσιωτάτην συλλογήν υλικών και με τα πιο σικ και σκερτσόζικα μοντέλλα.