Συνελήφθη στα Φιλιατρά Πακιστανός με συνθετική κάνναβη τύπου «bonsai»

Συνελήφθη στα Φιλιατρά Πακιστανός με συνθετική  κάνναβη τύπου «bonsai»

Πέντε άτομα συνελήφθησαν την Τρίτη στη Μεσσηνία για κατοχή ναρκωτικών. Το πρωί στην Καλαμάτα συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 22χρονος Βούλγαρος και δύο Έλληνες, ηλικίας 45 και 19 ετών, γιατί κατείχαν από κοινού ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Επίσης στην Καλαμάτα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ένας 30χρονος Αλβανός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, 4,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 23χρονος Πακιστανός, γιατί κατείχε ποσότητα συνθετικού κανναβοειδούς, τύπου «bonsai», συνολικού βάρους 12,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Πρόκειται για μια συνθετική (κάνναβη) ναρκωτική ουσία, νέας γενιάς, που θεωρείται πολύ επικίνδυνη και έχει συνδεθεί με σοβαρά προβλήματα υγείας και θανάτους στην Ευρώπη, την Τουρκία, την Αμερική και άλλες χώρες

Προανάκριση για όλες τις υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.