Το «Μάνη Νουάρ» συστήνεται εκεί που εμπνεύστηκε

Το «Μάνη Νουάρ» συστήνεται  εκεί που εμπνεύστηκε

Στον τόπο από τον οποίο εμπνεύστηκε, τη Μάνη, και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Στούπας, επιστρέφει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 8.00 το βράδυ, για να παρουσιαστεί στο αναγνωστικό κοινό, ο συλλογικός τόμος 15 διηγημάτων μυστηρίου με τίτλο «Μάνη Νουάρ».

Για το βιβλίο, που εκδόθηκε προ διετίας από τις εκδόσεις «Δρόμων», θα μιλήσουν οι συγγραφείς Αντώνης Γκόλτσος και Παναγιώτης Γιαννουλέας, ενώ το συντονισμό της παρουσίασης θα έχει ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιμέρους παρεμβάσεις θα κάνουν συγγραφείς του «Μάνη Νουάρ», ενώ λίγο νωρίτερα χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιώργος Χιουρέας, η διευθύντρια του σχολείου Αθανασία Κάτσικα, ο πρόεδρος του ΔΔ Νεοχωρίου – Στούπας Γιώργος Χοντζέας και ο  π. πρόεδρος της ΕΛΣΑΛ, Ανδρέας Αποστολίδης.

Σημειώνεται δε, ότι η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Δυτικής Μάνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.) και την υποστήριξη των: 1ου Δημοτικού Σχολείου Δυτικής Μάνης, Ε.Λ.Σ.Α.Λ., βιβλιοπωλείου «Βιβλιόπολις» και εκδόσεων «Δρόμων».