Ένωση Λογιστών Μεσσηνίας: Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο σήμερα και κοπή πίτας

Ένωση Λογιστών Μεσσηνίας: Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο σήμερα και κοπή πίτας

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας και το Ο.Ε.Ε. 11ο Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου διοργανώνουν «Επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο», για Ειδικά Ζητήματα Φορολογικού Ελέγχου βάσει νέου Κ.Φ.Δ. – Ενδικοφανή Προσφυγή, σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Rex.

Εισηγητές θα είναι οι:

– Αντώνιος Α. Νασόπουλος (MSc), οικονομολόγος – φοροτεχνικός, συντονιστής, εισηγητής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Master» στο ΕΚΠΑ και I.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. με Κατεύθυνση στην «Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική»

-Ελένη Μ. Πίτσα (LLB, PGDip, MSc), δικηγόρος – εξειδίκευση σε Φορολογικά, Εταιρικά και Εργατικά θέματα δικαίου.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα κοπεί η βασιλόπιτα της ΕΛΦΕΕ Μεσσηνίας και ο τυχερός θα κερδίσει ένα laptop προσφορά του χορηγού ΣΤΟΥΠΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ START PC.

Είσοδος δωρεάν.