Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, οι ρυθμίσεις, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 219,5 έως 220,9 (στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), καθώς και το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 221,1 έως 220,3 (στην κατεύθυνση προς Αθήνα).
Ειδικότερα, από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 έως και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00, θα γίνεται αποκλεισμός εναλλάξ είτε της δεξιάς είτε της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.