Αναμενόμενα -κατά τη συνήθη πρακτική και πολύ περισσότερο δεδομένων των επεισοδίων που προηγήθηκαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2- ανακοινώθηκε η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας για την παρακολούθηση του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα διευκρινίζει ότι με απόφαση της αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δεν επιτρέπεται ούτε η οργανωμένη αλλά ούτε και την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της τοπικής μας ομάδας μας για την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη.
Το ντέρμπι Πανιώνιος-Καλαμάτα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και θα ξεκινήσει στις 11.45 το πρωί της 30ής Μαρτίου, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΪ, ενώ στο άλλο ματς του Νοτίου Ομίλου η πρωτοπόρος Κηφισιά θα δοκιμαστεί στο Αιγάλεω. Η τοπική μας ομάδα έχει μοναδικό στόχο τη νίκη και σε αυτή την προσπάθεια ο προπονητής Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει και στους Ντιγκινί, Στρούγγη, Κατάλντι, Αλγκαρανάζ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τσελεπίδης.