Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Παναγιώτης Μαργιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών “Παναγία Ελεήστρια” Σπυρίδων Μπομπότας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κορώνης Πολιτισμός & Κληρονομιά Σπυρίδων Δημητρακοπουλος, υποδέχθηκαν στο Γήπεδο Κορώνης τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλη Παρθενόπουλο την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Κορώνης και Μεθώνης.

Η παρουσία του κ. Παρθενόπουλου στον αγώνα, πέρα από τιμητική, ανέδειξε και την έμπρακτη στήριξή του προς την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες νωρίτερα, ο κ. Παρθενόπουλος είχε προχωρήσει σε δωρεά καθισμάτων για την αναβάθμιση των υποδομών του γηπέδου της Κορώνης, προσφέροντας ένα πολύτιμο έργο για τους αθλητές και τους φιλάθλους της περιοχής.
Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος τον ευχαριστεί θερμά για την ευγενική του προσφορά και την παρουσία του, επιβεβαιώνοντας πως η ενίσχυση του αθλητισμού και η στήριξη της νεολαίας παραμένουν προτεραιότητα.